Nachádzate sa tu

KANTAKARI

Zuby & ďasná

  • Škoricovník cejlonský pôsobí priaznivo na ochranu zubov
  • Kurkumovník dlhý pomáhá eliminovať toxíny
  • Kotvičník zemný podporuje zdravie ústnej dutiny a ďasien
  • Terminalia chebula prispieva k upokojeniu podráždených hlavových nervov
  • Vrcholiak myrobalánový pôsobí ako antioxidant a posilňuje imunitný systém
  • Čaj možno tiež použiť na vyplachovanie ústnej dutiny

          Doplnok stravy

Authentic AyurvedaPozrite sa na prírodný zber bylín
a ručnú výrobu čajov v Nepále

Kategórie: zuby, ďasná, paradentóza, zubný povlak, narušenie zubnej skloviny, svieži dych

-+
Cena: 5,20 €
s DPH

Ajurvédske čaje používam už dlho a môžem ich len odporučiť. Mne osobne pomohli pri problémoch so zubami, po operácii očí, pri trávení, pri problémoch s pohybovým aparátom. Výborné produkty za rozumnú cenu :)

Helča, Přerov

Z vlastnej skúsenosti môžem odporučiť čaj KANTAKARI na zuby a ďasná. Som po zákroku implantátov, keďže som bojovala s pretrvávajúcimi bolesťami a hnisaním okostnice po antibiotikách a zápale. Ako som začala piť čaj, už po prvej šálke som cítila úľavu. Pravdaže treba dodržiavať pravidelnú dennú dávku. Trvalo to týždeň a som v poriadku bez analgetík. Ďakujem veľmi pekne za príležitosť a dostupnosť týchto produktov.

Zuzana, Topoľčany

Dobrý deň, VIDANGA mi pomohla nielen schudnúť, ale prečistila organizmus a pomohla môjmu telu vyzerať zdravo a pekne. Už som vyskúšala aj ASHWAGANDHA, KANTAKARI, SHATAWARI a môžem povedať, že to funguje.

Alena, Nová Dubnice

Dobrý deň, už som vyskúšala 4 ajurvédske bylinné čaje a to: NIMBA, ABHAYA, BHRINGARAJ a KANTAKARI a pri všetkých som sa stretla s priaznivými účinkami a tak môžem čaje odporučiť. Chcem tiež poďakovať výrobcom a dovozcom čajov!

Lucie Švestková

Príprava

Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri preventívnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.

Odporúčané dávkovanie

2 - 3 šálky za deň

Užívanie

Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako preventívny, podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.

Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.

Špecifická chuť každého čaju je súčasťou terapeutického pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.

Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.

Zloženie

škoricovník cejlónsky, kurkumovník dlhý, kotvičník zemný, terminalia chebula, vrcholiak myrobalánový, klinčekovec voňavý, embilika lekárska, ďumbier lekársky, mäta roľná, pupočník ázijský, bazalka posvätná

Obsah látok s fyziologickým účinkom v odporúčanej dennej dávke je 4–6 g.

Váha

100 g sypaného čaju

Súvisiace produkty

ASTHIPRASH

Kosti & kĺby

7,30 €
-+

Tam, kde býva ajurvéda

Dokumentárny film na DVD

Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.

Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.

Viac o filmu