V minulosti som pila čaj PACHAKA ako doplnok výživy pretože sa používa na liečbu závislosti od fajčenia. Teraz som si objednala čaj KUDZU. Môžem potvrdiť jeho stimulujúci účinok na svalstvo.
Zdravím Vás, pravidelne si kupujem čaje z Vašej ponuky - KUDZU, BRAHMI a som s nimi veľmi spokojný.
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri preventívnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie
2-3 šálky za deň
Užívanie
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3–5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok na optimalizáciu duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejšie pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje trávenie. Jednotlivé časti bylín (kvety, plody, semená, stonky, listy, kôra, podzemky a korene) sú cielene rozomleté na jemné časti, aby mohlo dôjsť k ich homogénnemu premiešaniu, ktoré zaručuje najkvalitnejšiu účinnosť ajurvédskych zmesí. Pokiaľ čaje používame len ako preventívny, podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať.
Na optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé najlepšie ráno pred raňajkami, počas dňa jednu hodinu pred jedlom a večer pred spaním počas trvania obnovy vytúžených funkcií organizmu. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.
Špecifická chuť každého čaju je súčasťou terapeutického pôsobenia a zodpovedá ajurvédskym vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.
Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Je vskutku zázrakom prírody v akom náramnom súzvuku sú bylinné zmesi čajov, ich vôňa a účinky. Prípravky sú chutné, prospešné a jednoduché na užívanie. Vybavil som si nimi svoju kuchyňu i kanceláriu.
V posledných týždňoch medzi ľuďmi vyčíňala angína, viróza a nádcha ... odporúčala som TULSI, DALCHINI aj KATPHALU, podľa oznámených príznakov a všetci boli s výsledkami účinkov týchto čajov spokojní, vrátane mňa. Naozaj zaberajú!
Chcel by som sa podeliť o skúsenosť s čajom SLESAKA na kĺby. Pracoval som v Nórsku na horách a robil vynášky 50 kg potravín a začal som poriadne cítiť kĺby. Pil som 2-3 šálky po 4 dni a bolesť úplne prešla. Pijem ho už 7 rokov. Ďakujem
Všimla som si, že odkedy pijem AMALAKI nápoj a jem Vaše sušené ovocie prestali mi padať vlasy. Dokonca mi rastú nové a to som nezažila asi 15 rokov. Ďakujem Vášmu tímu, že ľuďom ponúkate tieto zázraky prírody a ľudskej pomoci.
Dobrý deň, objavila som Vaše úžasné čaje. Urobila som si dóšický test a vyšlo mi, že som typ pitta a tak som si kúpila Váš čaj PITTA ... Ďakujem.
Dobrý deň. Som naozaj unesená čajikmi, po ASHWAGANDHE spím ako bábätko, chytila ma nepríjemná viróza, po pití čaju KATPHALA mizne teplota, hrdlo nebolí a vracia sa mi energia a neberiem žiadne lieky!!
Pijem čaj APANA - po rokoch nepravidelnej menštruácie sa mi cyklus nádherne zrovnal.
Dobrý deň. Trpel som niekoľko týždňov nepríjemnými hnačkami a poruchou zažívania zrejme kvôli užívaniu antibiotík, ktoré mi predpísal lekár. Čaj SHUNTHI moje ťažkosti rýchlo napravil! Čaj má veľmi príjemnú chuť. Vrelo odporúčam.
Koncom roku 2009 som pila čaj SARPAGANDHA pretože som mala dosť kolísavý krvný tlak. Po zhruba 2 mesiacoch sa mi tlak upravil a drží sa v dobrých hodnotách.
Pravidelne si u vás objednávam japonské vonné tyčinky, ktoré majú veľmi príjemnú a jemnú vôňu. Obľúbila si ich už celá naša rodina i priatelia. Ďakujem za veľmi rýchle doručenie aj počas hektického predvianočného obdobia.
Dokumentárny film o domove najstaršieho lekárskeho systému na úpätí Himalájí odhaľujúci nadčasovosť vnútorného poznania dávnych mudrcov Indie.
Dokument vás zanesie od impozantných štítov Himalájí a každodenného života v jeho údoliach, až k posvätným chrámom v Káthmandu a kráľovským palácom v indickom Rádžasthánu. Budete sa tak môcť preniesť do bohatého lona prírody a vedomostí, ktoré formovali poznanie a kultúru indického subkontinentu.